adem met Eva

adem met Eva

Ik bleef er van dromen om mijn creativiteit te gebruiken om kinderen en jongeren te ondersteunen. Dankzij mijn Kinderyoga opleiding bij El Sole is yoga voor mij een sterk element in de begeleiding van ouders en kinderen.

Via yogahoudingen, massages, visualisaties, meditaties ... wil ik kinderen begeleiden om meer rust en zelfvertrouwen te vinden, leren met stress om te gaan en in contact te komen met zichzelf en hun gevoelens. Samen in een kleine groep op Kinderyoga-avontuur gaan is een speelse manier voor kinderen om meer voeling te krijgen met zichzelf en anderen.

Met "adem met Eva" wil ik een veilige plek creƫren waar kinderen/tieners de wereld durven ontdekken, fouten mogen maken en vooral onbevooroordeeld en op eigen tempo mogen groeien. Graag zou ik kinderen respect voor zichzelf, de natuur en hun omgeving willen meegeven.

Hoe waardevol is dat tijdens het opgroeien?

Hallo, mijn naam is Eva. Ik hou van lekker eten, bewegen, de natuur en de puurheid van kinderen/jongeren.

Mijn passie voor yoga ontstond tijdens het studeren op de hogeschool. Via een huisgenoot kwam ik voor het eerst in contact met yoga. Sporadisch genoot ik van een yogales. Pas tijdens mijn uitwisseling in Denemarken, ontstond mijn wekelijkse practise en kon ik de vele positieve effecten van Yoga zelf ervaren.

In Denemarken volgde ik een pedagogische opleiding waarbij muziek, dans, toneel en beeldende kunst gebruikt werd om kinderen op een speelse manier uit te dagen in de ontwikkeling. Ik was meteen verkocht: er zijn 1001 manieren om kinderen te stimuleren en te helpen groeien op vlak van lichaamsbewustzijn, taal, sociale vaardigheden, motorische ontwikkeling en emotioneel welbevinden. 

Via mijn werk kom ik dagelijks in contact met kinderen en ouders. Bij hen merk ik de grote nood aan rust in de alledaagse drukte. 

Als ouder herken je misschien het volgende? In de alledaagse drukte is het soms moeilijk om tijd voor jezelf en/of je kinderen te vinden.
Misschien ben je als ouder zelf op zoek naar een manier om meer rust en balans te vinden?
Worden je kinderen ook soms overspoeld door prikkels en emoties? Merk je aan jouw kind(eren) dat zij nood aan hebben aan rust?

Dan kan Kinderyoga een speelse manier zijn voor je kind om in groep en ook thuis in verbinding te blijven met zichzelf en zijn/haar omgeving. Het geeft je kind nieuwe energie, het biedt rust en laat je kind genieten van de kleine dingen in het leven.

Ontdek bij aanbod welke sessies er worden aangeboden.

Maak een gratis website.