adem met Eva

adem met Eva

Als ouder herken je misschien het volgende? In de alledaagse drukte is het soms moeilijk om tijd voor jezelf en/of je kinderen te vinden.
Misschien ben je als ouder zelf op zoek naar een manier om meer rust en balans te vinden?
Worden je kinderen ook soms overspoeld door prikkels en emoties? Merk je aan jouw kind(eren) dat zij nood aan hebben aan rust?

Dan kan Kinderyoga een speelse manier zijn voor je kind om in groep en ook thuis in verbinding te blijven met zichzelf en zijn/haar omgeving. Het geeft je kind nieuwe energie, het biedt rust en laat je kind genieten van de kleine dingen in het leven.

Ontdek bij aanbod welke sessies er worden aangeboden.

Mijn droom begon 5 jaar geleden tijdens mijn uitwisseling in Denemarken, waar ik de opleiding "Aestetic Learning" in the Early Childhood studeerde. Een pedagogische opleiding waarbij muziek, dans, toneel en beeldende kunst gebruikt werd om kinderen op een speelse manier uit te dagen in de ontwikkeling. 

Ik was overtuigd: er zijn 1001 manieren om kinderen buiten het schoolse te stimuleren en te helpen groeien op vlak van taal, sociale vaardigheden, motorische ontwikkeling en emotioneel welbevinden. 

Via mijn werk kom ik dagelijks in contact met kinderen en ouders. Bij hen merkte ik de grote nood aan rust in de alledaagse drukte. 

Ik bleef er van dromen om mijn creativiteit te gebruiken om kinderen en jongeren te ondersteunen. Dankzij mijn Kinderyoga opleiding bij El Sole is yoga voor mij een sterk element in de begeleiding van ouders en kinderen. 

Via yogahoudingen, massages, visualisaties, meditaties ... wil ik kinderen begeleiden om meer rust en zelfvertrouwen te vinden, leren met stress om te gaan en in contact te komen met zichzelf en hun gevoelens. Samen in een kleine groep op Kinderyoga-avontuur gaan is een speelse manier voor kinderen om meer voeling te krijgen met zichzelf en anderen. 

Met "adem met Eva" wil ik een veilige plek creĆ«ren waar kinderen/tieners de wereld durven ontdekken, fouten mogen maken en vooral onbevooroordeeld en op eigen tempo mogen groeien. Graag zou ik kinderen respect voor zichzelf, de natuur en hun omgeving willen meegeven. 

Hoe waardevol is dat tijdens het opgroeien?